You are here

Blog

Èxit de la campanya solidària impulsada per G Experiència i Bona Voluntat en Acció

Infants i joves de l'ONG Bona Voluntat en Acció a la visita a Gaudí Experiència.

El passat divendres 18 de desembre va concloure amb èxit la campanya solidària  que vam endegar amb l’ONG Bona Voluntat en Acció i amb la qual hem recaptat 2.480,2 €. Tots aquests diners recollits van destinats a la lluita contra l’exclusió social d’infants i joves de Barcelona, objectiu principal de Bona Voluntat en Acción, organització sense ànim de lucre del Poble Sec des de 1997.

 

A més de la recaptació de diners, també vam convidar a una quarantena d’infants i joves de l’associació i a 8 dels voluntaris a gaudir d’una visita completa a Gaudí Experiència. Els nens, d’entre 6 i 12 anys majoritàriament, van seguir la visita guiada i educativa sobre l’obra i la vida de Gaudí, a través dels grans murs interactius de l’espai, i van poder endinsar-se en l’univers creatiu de l’artista català amb el visionat de l’audiovisual en 4D. Una jornada inoblidable que va despertar la seva curiositat per Gaudí i on, l’experiència immersiva del 4D els va fer cridar, riure i plorar d’emoció.

 

Després de col·laborar en diferents campanyes solidàries, com el Banc d’Aliments (2015) i La Marató (2012 i 2013), aquest Nadal a Gaudí Experiència ha quedat palesa la nostra voluntat de contribuir activament en causes de caràcter social i el nostre compromís per facilitar l’accés a la cultura i l’entreteniment a tothom.

 

Add new comment